Belysning

Me har et bredt utval av lamper, spotter og armaturer for å lage scenarioer og god stemning i din heim. Eller kanskje du treng betre lys i verkstedhallane hos din bedrift. Om det skulle være nybygg, rehabilitering av bolig eller industri og næringsbygg.

Me anbefaler også bytte til LED belysning da de har ekstremt lågt energiforbruk i forhold til halogen- og glødepærer, og gir meget godt lys.  Me har god erfaring med bruk, val og plassering av alle typar lyskjelder.

Ta kontakt med oss for en ubetinga befaring, og me hjelper deg med det du måtte ønske!

Me har også begynt å bevege oss inn i et nytt og spennende spekter med bruken av LED-strips!
Her er det uendelig med moglegheitar for å få eit fantastisk godt lys som gir eit veldig moderne uttrykk, men likevel er veldig diskré. Her finnes det ett stort spekter med profiler og ulike typer LED-strips som kommer i alle farger, som gjør at du kan få det akkurat som du ynskjer det!